2010-01-31

Sjukhus

Hej Allihopa!
Är fortfarande kvar på sjukhuset i San Luis Obispo
med Matilda. Stackarn.
Hon har varit sjuk i nästan 3 veckor nu.
Skönt att jag är här nu och får sova här på hennes rum.
Alla här är sååå snälla och omtänksamma.
Personalen kommer in hela tiden och frågar och kollar
att allt är ok och undrar ifall vi vill ha något.
Som värsta hotellet
Och det kommer en massa vänner hit och hälsar på
med blommor och presenter.
Matilda har tillochmed fått presenter ifrån människor
hon aldrig har träffat.
Är inte det helt otroligt!
Idag ska Matilda på en ny röntgen så vi får
hålla tummarna på att allt går åt det bra-iga hållet.
Tack för alla fina hälsningar
Det värmer varmt kan jag säga........
(och tack för att vi fått en sån tapper dotter)
Kram-Kram

7 kommentarer:

Ewa Ädel sa...

Hej, vill bara att du ska veta att jag tänker på dig i massor! Sååå, skönt att du nu har kommit fram till din tjej. Jag tycker att du är en av de mest fantastiska människor som jag har träffat och vill inte att något tragiskt ska hända dig och din familj.
Efter som du har allt det där bra som en människa ska ha, possitivitet, glädje, omtänksamhet och ett varmt härligt sinne som strålar runt hela dig, så tror jag att det här kommer att gå bra. Såg bilden på din flicka och det slog mig hur lik dig hon var, säkert samma varma människa hon också, så det här fixar ni!
Skickar många styrkekramar till er från Ewa som brukar komma in till dig i butiken i mina mjukisbyxor och ofta vara på väg till eller ifrån jobbet. Jag brukar mysa-omkring där inne hur länge som helst, du vet nog vem jag är.

Anonym sa...

Hej! I dag var jag på väg ut till din affär för att fråga A-M om hon hört ngt från dig. Fick inte tillfälle så jag är jätteglad att du skrivit på bloggen. Matilda är den starka person hon är för att Du (och din man) "gjort" henne till det. Jag skickar massor av styrkekramar till henne. Några kramar går till Dig också, det tär på en att vara orolig.
Kommer in nån dag när du kommit hem och hör efter hur ni mår.
Frid & Lycka
Karin (Damernas Diversehandel)

Anonym sa...

OCH tänk om alla hade en sån mamma som dig...

Damerna från Bollnäs

Anonym sa...

Instämmer med damerna från Bollnäs. Håller tummarna att röntgen går bra. Kram till er båda. Det känns så skönt att ni har varann. mormor.

hagagården sa...

Skönt att höra att du är framme hos Matilda,hoppas det går bra för gumman och att hon får bli frisk snart.
Stora kramen.
ninni

Anonym sa...

Hej Anna-Lena!
Skönt att du är hos Matilda nu, säker på att det var det hon ville , även om hon inte sa det. Tänker på er jättemycket. Håller tummarna att det ser bra ut på röntgen. Ha det bra. Kram Thomas och Lena

Anonym sa...

hej ville bar säga att jag tänkt på dig en vecka ca .. starkt var det .. tänkte jaja jag går väl in och hälsar på.. men hamnade här istället på din sida och förstår nu varför mina tankar var hos dig. Jag har själv opererat mig den 21 och de e tufft en blindtarm är inte att leka med .. hoppas hon blir bra snart och att det läker som det ska. jag som hälsar är argentina resenären =) anette med dotter linnea